Termeni legali

Termeni legaliWebsite-ul www.goanadupasanatate.ajutuncopil.ro si numit in continuate Site-ul, domeniul de internet ajutuncopil.ro si derivatele acetuia precum goanadupasanatate.ajutuncopil.ro, sunt proprietatea Asociatiei Diaconia filiala Magurele, persoana juridica romana, care este si administratorul site-ului, numit in continuare Administrator.

Pentru utilizarea site-ului www.goanadupasanatate.ajutuncopil.ro este necesara acceptarea in totalitate a Termenilor legali de mai jos iar continuarea navigarii pe acest site presupune acceptarea in totalitate acestora.

Utilizatorii care accesesaza serviciile puse la dispozitie de site precum: formulare de contact, module de donatii si plati online, formulare de statistica si sondaje de opinie, formulare de inscriere, in cadrul carora trebuie sa furnizeze informatii cu caracter personal, isi exprima acordul neechivoc si asupra Termenilor de Confidentialitate si Prelucrare a Datelor cu Caracter Personal.

Site-ul se doreste a fi o sursa de informare in mediul electronic si un instrument al Administratorului proiectului “Ajut un copil” menit sa contribuie la atingerea obiectivelor specifice si declarate.

Administratorul depune toate eforturile pentru a prezenta informatiile intr-un mod cat mai corect si concis. Cu toate acestea, Administratorul nu poate fi facut responsabil sub nici o forma de inadvertente sau informatii eronate. De asemenea, Administratorul nu poate fi facut responsabil pentru continutul altor site-uri web catre care Site-ul face trimiteri.

Administratorul isi rezerva dreptul de a modifica oricand continutul Site-ului, fara o notificare prealabila.

Continutul Site-lui este protejat de legile dreptului de autor. Toate drepturile apartin Administratorului. Toate materialele publicate pe site incluzand dar fara limitari la articole, texte, documente, imagini statice sau in miscare, logo-uri si design,  sunt protejate de legile dreptului de autor si nu pot fi reproduse, distribuite, transmise publicate si/sau republicate, fara acordul scris al Administratorului, cu exceptia cand aceste actiuni au loc prin intermediul instrumentelor puse la dispozitie in mod public, in cadrul Site-ului.

Este interzisa orice tentativa de login si/sau acces neutorizat in sectiunile administrative ale Site-ului, precum si orice trafic malitios si nelegitiml generat asupra Site-ului si care poate provoca supraincarcarea acestuia si a server-ului de gazduie.

Este interzisa modificarea continutului paginilor site-ului si/sau a elementelor constitutive, in orice mod si sub orice forma, exceptand cazurile cand modificarile apar in urma activitatilor legitime ale utilizatorilor (ex: actualizarea listei de participanti).

Vizitatorii si utilizatorii care nu sunt de acord cu prevederile legale de mai sus, sunt rugati sa intrerupa navigarea pe Site cu consecinte asupra serviciilor oferite.

Pentru orice intrebare sau neclaritate, ne puteti contacta la adresa de e-mail juridic@ajutuncopil.ro, sau utilizand formularul de Contact ori adresa postala a sediului.

Distribuie: