Inscriere

Au mai ramas:

72Zile 20Ore 13Minute 45Secunde

Goana dupa sanatatePentru a participa la crosul „Goana dupa sanatate Alerg si sjut un copil” editia a II-a, 2018, fie ca esti adult, adolescent sau copil, te rugam sa vizitezi sectiunile Trasee, Program si Regulament din meniul Info participanti.

Pentru intrebari privind inscrierea, te rugam sa ne contactezi pe adresa de e-mail goanadupasanatate@ajutuncopil.ro sau la telefon (+4) 0734 174 322.

Daca esti pregatit sufleteste si fizic, te rugam sa completezi FORMULARUL de mai jos. Dupa ce primesti confirmarea inscrierii pe e-mail, ai la dispozitie trei zile lucratoare pentru a achita contravaloarea KIT-ului de participare. Iti sugeram sa verifici si folder-ul Junk/Spam/Bulk.

Atentie! Primii 25 de copii inscrisi beneficiaza de participare gratuita! Va rugam sa utilizati atunci cand vi se solicita, codul de discount nmrg2h


Rugam persoanele care vor sa doneze taxa de inscriere, dar nu vor sa alerge, sa nu se inscrie in competitie, denaturand astfel participarea reala. Cei care doresc doneze taxa, o pot face pe site-ul proiectului, „Ajut un copil„, prin cele 3 modalitati puse la dispozitie: Ordin de plata, donatie cu cardul bancar, donatie prin serviciul PayPal. Totusi, noi am dori sa alergi. Este frumos si sanatos 🙂
Multumim anticipat alergatorilor inscrisi, cat si donatorilor!


In urma confirmarii platii, vei putea intra in posesia KIT-ului in una din cele doua locatii puse la dispozitie:

  1. In locatia care va fi anuntata cu cateva zile inainte de data de desfasurare a evenimentului.
  2. In ziua evenimentului, pe 29 septembrie 2018, in Parcul Alexandru Ioan Cuza (I.O.R.) din Bucuresti, la Sport Expo, (vezi harta), conform programului.

Iti uram mult succes si te asteptam cu drag! 🙂

Distribuie: