Inscriere

Goana dupa sanatatePentru a participa la crosul „Goana dupa sanatate Alerg si sjut un copil” editia a II-a, 2018, fie ca esti adult, adolescent sau copil, te rugam sa vizitezi sectiunile Trasee, Program si Regulament din meniul Info participanti.

Pentru intrebari privind inscrierea, te rugam sa ne contactezi pe adresa de e-mail goanadupasanatate@ajutuncopil.ro sau la telefon (+4) 0734 174 322.

Daca esti pregatit sufleteste si fizic, te rugam sa completezi FORMULARUL de mai jos. Dupa ce primesti confirmarea inscrierii pe e-mail, ai la dispozitie trei zile lucratoare pentru a achita contravaloarea taxei de participare.

Rugam persoanele care vor sa doneze taxa de inscriere, dar nu vor sa alerge, sa nu se inscrie in competitie, denaturand astfel participarea reala. Cei care doresc doneze taxa, o pot face pe site-ul proiectului, „Ajut un copil„, prin cele 3 modalitati puse la dispozitie: Ordin de plata, donatie cu cardul bancar, donatie prin serviciul PayPal, sau folosind butoanele de mai jos. Totusi, noi am dori sa alergi. Este frumos si sanatos 🙂
Multumim anticipat alergatorilor inscrisi, cat si donatorilor!


Doneaza in siguranta cu cardul bancar, pentru proiectul „Ajut un copil

15 Lei   40 Lei   90 Lei


In urma confirmarii platii, vei putea intra in posesia KIT-ului in una din cele doua locatii puse la dispozitie:

  • In zilele de 27 si 28 septembrie, in incinta Restaurantului Mantuleasa40 (str. Mantuleasa, nr. 40, sector 2, Bucuresti, la intersectia cu B-dul. Carol I, 3 statii de la Universitate, 2 statii de la Bucur Obor) Vezi harta, dupa cum urmeaza:
    27 septembrie in intervalul orar 15:00 – 20:00;
    28 septembrie in intervalul orar 15:00 – 19:00;
  • In ziua evenimentului, 29.09.2018, la Sport Expo (zona Start/Finish), doar in intervalul orar 07:45 – 08:45.Iti uram mult succes si te asteptam cu drag! 🙂

Inscrierile online au luat sfarsit.

Platile intarziate nu mai pot fi efectuate decat cu contact prealabil. Va rugam sa vizitati pagina de contact.

Distribuie: