Inscriere

Eveniment finalizat!

Goana dupa sanatatePentru a participa la crosul „Goana dupa sanatate„, fie ca esti adult, adolescent sau copil, te rugam sa vizitezi sectiunile Trasee, Program si Regulament din meniul Informatii participanti. Daca ai intrebari sau sugestii, te rugam sa ne contactezi pe adresa de e-mail goanadupasanatate@ajutuncopil.ro sau la telefon (+4) 0734 174 322.

Daca esti pregatit sufleteste si fizic, te rugam sa completezi formularul de mai jos. Dupa ce primesti confirmarea inscrierii pe e-mail, ai la dispozitie trei zile lucratoare pentru a achita contravaloarea KITului de participare. Iti sugeram sa verifici si folder-ul Junk/Spam/Bulk.

Atentie! Copiii participanti beneficiaza de gratuitate 100%, dar la ridicarea KITului vor fi insotiti de un parinte sau tutore legal.


Rugam persoanele adulte care vor sa doneze taxa de 40 Ron, dar nu vor sa alerge, sa nu se inscrie in competitie, denaturand astfel participarea reala. Cei care doresc doneze taxa, o pot face pe site-ul proiectului, „Ajut un copil„, prin cele 3 modalitati puse la dispozitie: Ordin de plata, donatie cu cardul bancar, donatie prin serviciul PayPal. Totusi, noi am dori sa alergi. Este frumos si sanatos 🙂
Multumim anticipat alergatorilor inscrisi, cat si donatorilor!


In urma confirmarii platii, vei putea intra in posesia KIT-ului in una din cele doua locatii puse la dispozitie:

  1. In sediul companiei KIWI Finance, in intervalul orar 14:00 – 20:00doar in data de 08 septembrie, la adresa din B-dul Carol I, nr. 64, sector 2. Punct de reper, intersectia B-dul Carol cu Calea Mosilor, colt cu str. Mantuleasa, la 3 statii de Universitate si doua statii de Bucur Obor. Linii RATB: Tramvai 21, Troleibuze 66, 69, 70, 85, 90, Autobuze 311, 655.
  2. In ziua evenimentului, pe 09 septembrie, in orasul Magurele (vezi harta), chiar la punctul de start, inaintea cursei, doar in intervalul orar 08:00 – 09:15.

Iti uram mult succes si te asteptam cu drag! 🙂


Eveniment finalizat!

Distribuie: