Despre

Goana dupa sanatate - Alerg si ajut un copilGoana dupa sanatate” este un eveniment sportiv organizat de Asociatia Diaconia Filiala Magurele, in cadrul proiectului „Ajut un copil„.

Evenimentul, aflat la editia 2017, consta in organizarea unui cros in orasul Magurele, destinat atat adultilor cat si copiilor.

Scopul evenimentului este, pe de o parte strangerea de fonduri atat de necesare dezvoltarii proiectului „Ajut un copil„, cat si promovarea unui mod de viata sanatos, un punct esential in misiunea pe care si-a asumat-o echipa de proiect.

Alaturi de sponsori si parteneri, de oameni implicati sufleteste, de personalitati publice si institutii ale statului, ne dorim ca evenimentul sa fie un succes, atat pe partea de mediatizare a proiectului „Ajut un copil„, cat si pe cea financiara, implicit pe dezvoltarea de noi parteneriate si atragerea de fonduri.

Va invitam cu drag sa participati la „Goana dupa sanatate„, alergand pentru sustinerea unui proiect cu un deosebit impact social.

Festivitatea de premiere va avea loc in Aula Facultatii de Fizica (veszi harta) din orasul Magurele si va continua cu un spectacol la care vor lua parte personalitati ale showbiz-ului si sportului romanesc.

Ajut un copilVa reamintim ca proiectul „Ajut un copil” a fost demarat in anul 2014 de catre Parintele Andrei Dragan, preot paroh in Nefliu, Magurele, dupa fericita intamplare de a fi adoptat trei copii minunati. Dupa spusele dumnealui, s-a gandit ca de la trei copii ar putea adopta 20, metaforic vorbind, astfel, cu ajutorul finantarilor asigurate de Consiliului Local Magurele si cu suportul viceprimarului de atunci si actualul primar, domnul Narcis Constantin, a pus bazele constructiei viitotului Asezamant Socio-Educational Sf. Mucenita Filofteia.

Asezamantul va gazdui permanent 20 de copii fara familii, oferindu-le sanse reale de educare si dezvoltare armonioasa, implicit de integrare mai facila in societatea romaneasca.

Pentru ca lucrurile sa se intample la nivelul asteptat, in toamna anului 2016 a luat fiinta Asociatiei Diaconia Filiala Magurele, organizatie nonprofit destinata sa asigure intregul cadru legal si organizatoric al proiectului si care s-a constituit prin asocierea unor oameni proveniti din diverse medii, de la business-ul romanesc pana la multinationle.

Va invitam sa vizitati si site-ul proiectului, www.ajutuncopil.ro, iar daca aveti intrebari, sugestii sau propuneri, nu ezitati sa ne contactati pe adresa de e-mail office@ajutuncopil.ro sau la numarul de telefon +4 0766 583 745.
Pentru a fi la curent cu evolutia proiectului, ne gasiti si pe pagina de Facebook Ajutuncopil.

Distribuie: