Am stabilit programul si locatie de distribuire a kit-urilor de concurs

Publicat pe Publicat în Noutati, Toate

Restaurant Mantuleasa40Dragi alergatori la „Goana dupa sanatate – Alerg si ajut un copil” 2018,

Kit-urile de concurs se pot ridica dupa programul de mai jos, din incinta Restaurantului Mantuleasa40 (str. Mantuleasa, nr. 40, sector 2, Bucuresti, la intersectia cu B-dul. Carol I, 3 statii de la Universitate, 2 statii de la Bucur Obor). Atentie! Pentru cei care se deplaseaza cu auto propriu, strada Mantuleasa este cu sens unic, accesul fiind permis din intersectia B-dul. Carol I cu Calea Mosilor. Vezi harta
Pentru cei care vin cu transportul in comun, sunt disponibile urmatoarele mijloace RATB: tramvai 21, autobuz 311, troleibuze 66, 69, 70, 85, 90.

  • 27 septembrie, in intervalul orar 15:00 – 20:00;
  • 28 septembrie, in intervalul orar 15:00 – 19:00;

Kit-urile de concurs se mai pot ridica si in dimineata evenimentului, pe 29 septembrie, de la Sport Expo (Zona Start/Finish, la standul semnalizat al organizatorului), in special de catre cei care sosesc din alte zone alte tarii.

Rugam insistent participantii sa ridice kit-urile de concurs cu precadere in zilele de 27 si 28 septembrie, pentru a evita aglomeratia in ziua evenimentului si pentru a preintampina situatiile neplacute care pot merge pana la pierderea startului!

Cu drag, Echipa „Ajut un copil”

Distribuie:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *