Ridicare kit-uri concurs si inscrieri

Publicat pe Publicat în Noutati, Toate

Din motive organizatorice si de eficienta, kit-urile de consurs se vor ridica din urmatoarele doua locatii, in intervalele orare specificate:

  1. In sediul companiei KIWI Finance (vezi harta), in intervalul orar 14:00 – 20:00doar in data de 08 septembrie, la adresa din B-dul Carol I, nr. 64, sector 2. Punct de reper, intersectia B-dul Carol cu Calea Mosilor, colt cu str. Mantuleasa, la 3 statii de Universitate si doua statii de Bucur Obor. Linii RATB: Tramvai 21, Troleibuze 66, 69, 70, 85, 90, Autobuze 311, 655.
  2. In ziua evenimentului, pe 09 septembrie, in orasul Magurele (vezi harta), chiar la punctul de start, inaintea cursei, doar in intervalul orar 08:00 – 09:15.

Rugam insistent participantii sa respecte programul de ridicare kit-uri. De asemenea, in aceleasi intervale orare se fac si inscrieri pe loc, cu plata cash (doar pentru adulti).

Adolescentii si copii trebuie sa se prezinte insotiti de un parinte/tutore legal, care va avea asupra sa un act de identitate propriu si o dovada a identitatii minorului (CI, certificat de nastere, horare judecatoreasca de incredintare, decizie a autoritatii tutelare, etc.).

Distribuie:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *